Užívejte aktivní léto s Modibodi!

Užívejte aktivní léto s Modibodi!

PR článek Redakce
Doba, kdy letní aktivity a sport během menstruace byly spojeny se strachem z protečení, skvrnami na oblečení a z toho, že pod oblečením bude vložka vidět, je už naštěstí dávno pryč. Dnes si ženy mohou i během menstruace užívat bez starostí a omezení jakékoliv aktivity. Běh, jóga, aerobic, plavání či hodina tance s Modibodi komfortně a v naprostém suchu! Jedinečné nepropustné prádlo Modibodi Active je volbou aktivních žen, které se nebojí užívat si život opravdu naplno.

Nenechte se omezovat, je tu Modibodi menstruační prádlo!

Australský výrobce menstruačního prádla Modibodi neponechává nic náhodě. Vývoji svých kalhotek věnuje spoustu úsilí, aby byly nejen funkční, ale i pohodlné. Svoji speciální technologii Modifier má patentovanou a jako dotykovou vrstvu používá australskou merino vlnu od šťastných oveček místních farmářů.

Pro aktivní ženy

Sportovní řada Modibodi Active nabízí hned několik variant střihů a savostí, takže si může každá z žen vybrat to, co jí nejlépe vyhovuje. Díky technologii Modifier v sobě savá vrstva uzamkne vlhkost a tenká vrstva merino vlny se postará o příjemný kontakt s kůží (tyto kalhotky jsou z jemného merina celé). Merino zároveň slouží i jako přirozená antibakteriální a pachová bariéra. Tyhle kalhotky zvládnou slabou až střední menstruaci, lehký únik moči, výtok či pot.

Vychytávky na běhání

Značka Modibodi ale nezůstala jen u kalhotek. Pro co největší pohodlí při běhu či jiné sportovní aktivitě přišla se skvělou novinkou – nepropustnými legínami a běžeckými kraťasy. Obojí lze použít bez dalších pomůcek při silnější menstruaci, úniku moči či většímu výtoku. Kapacitu mají jako 2-3 tampony, ale nepropustná prodyšná vrstva je stále tenká jen 3 mm, nic tedy není vidět (a navíc mají i kapsu). Dotyková vrstva je samozřejmě merino, kraťasy samotné pak polyamid a spandex, legíny jsou z recyklovaného nylonu se spandexem.

Když se spojí profesionálové

V letošním roce se značka Modibodi spojila s výrobcem sportovního oblečení Puma a představili společně limitovanou edici menstruačních kalhotek PUMA & Modibodi. V nabídce jsou tři střihy ve dvou barvách. Střihy Active Boyshort a Active Brief jsou na střední až silnou menstruaci, kalhotky Active Thong Super Light jsou pak na slabou menstruaci či jako pojistka. Kalhotky lze také použít i pří výtoku či úniku moči. Technologie Modifier a tenká savá vrstva zajistí dostatečné pohodlí, širší pasová pruženka drží i při aktivním pohybu a designově řešené prodyšné boky pomáhají pocitu vzdušnosti bez obav z protečení. Řada PUMA & Modibodi má dotykovou vrstvu také z merina, samotné kalhotky jsou pak z recyklovaného polyesteru a nylonu se spandexem.

A co plavání?

Plavání nemusí být nutně vaší nejoblíbenější sportovní aktivitou, ale v létě se třeba chcete vykoupat na dovolené u moře a zrovna dorazí menstruace. Menstruační kalíšek či tampony jsou dnes už taková klasika, ale ne všem ženám vyhovují. Modibodi proto v roce 2017 představilo revoluční novinku – menstruační plavky, ve kterých se dá koupat ve dnech slabé až střední menstruace či při inkontinenci. Mají speciální vrstvu, která je zvenčí neviditelná, absorbuje menstruační krev a nepustí ji dál. Vypadají jako normální plavky a vyrábí se i v dívčích velikostech, dají se tedy použít i jako pojistka, když nevíte, zda menstruace náhodou nedorazí nečekaně.  

Každá žena je jiná, každé se líbí něco jiného a každá má jiné potřeby.

To, co mají ženy společné, je obliba menstruačního prádla Modibodi!

Témata článku:

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1